We zijn trots op onze mensen, en onze mensen op ons. Zit jij ook altijd bovenop de laatste trends, weet je van aanpakken en durf je elke dag wat bij te leren: Dan ben je geknipt!

Rodney Ernst

Creative Director/Allround topstylist

In 2007 ben ik, samen met Clyde Tjauw Foe, Chiq Le Frique gestart. Ik ben nogal eigenwijs, en wilde daarom graag voor mezelf beginnen. Hiervoor werkte ik bij Sensation Hairstyles, ook als ondernemer. En daarvoor bij Colors waar ik doorgroeide naar bedrijfsleider.

Ik houd van knippen en verven; vooral bezig met het bedenken van nieuwe kapsels. Ik ga graag naar shows, zowel om inspiratie op te doen, als om demonstraties te verzorgen. Dit doe ik in opdracht van verschillende productfabrikanten, zoals Z.One Concept, Ventaglio scharen en Chameleon Scissors.

Ik laat me inspireren door muziek, fashion, en trends. Naast mijn werk in de salon breng ik graag tijd door met mijn kinderen, hond en aanstaande bruid. Verrassend genoeg ben ik heel sportief voor een kapper: ik boks op niveau en geef daar ook jeugdtraining in. Als er tijd overblijft loop ik graag hard.

Ella Woen-A-Lien

Allround topstylist (Europees/Black Hair)

In juli 2012 ben ik bij Chiq le Frique begonnen. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak. Door de jaren heen heb ik in verschillende Europees en Black-hair salons gewerkt: bij Mario’s,  Rosita, Elaine, Colors en als laatste bij Hairstudio Carmen.

Afgestudeerd aan de Nederlandse Kappersacademie en daarna vol inspiratie aan het werk. Ik houd van knippen,  kleuren, weaven en pruiken maken! Lekker afwisselend, dan is een dag nooit saai. Ik ben naar London, Parijs en Atlanta gegaan om trainingen te volgen en shows te bekijken. Dat is ook waar ik mijn inspiratie uit haal. Tevens ben ik in 2002 2de geworden tijdens de Golden Scissors Award in London.

In mijn vrije tijd houd ik van uitgaan en lekker met mijn vriendinnen naar de bioscoop een filmpje pakken.

Benz Siriwipha Manjai

Allround kapster

Ik werk sinds 2010 bij Chiq le Frique. Ik heb mijn diploma’s behaald aan de Nederlandse Kappersacademie. In die tijd heb ik ook bij Chiq le Frique stage gelopen, om daarna hier door te groeien tot allround kapster. Ik houd er van om klanten en mijn collega’s te helpen en houd het graag gezellig.

Ik hou van knippen, nieuwe kleuren uitproberen en samen coupes uitproberen. Ik probeer ook vaak een kleurtje uit op mijn eigen haar, dus je ziet me vaak met bijzondere kleuren lopen.

Ik laat me inspireren door fashion, styling en hairshows. Naast mijn werk knutsel ik graag, hou van koken en lekker eten en met mijn broertje en vriendje bezig zijn. Ik ben niet zo sportief maar ik zwem graag als er tijd voor is.

Barbara Isabel Conceicao

Allround kapster

Ik ben Barbara Isabel (Bella) Conceicao, kom uit Kaapverdië en woon in Capelle aan den Ijssel en ben al dertien jaar all-round kapster. Ik ben gespecialiseerd in black hair en Europees haar.

Ik heb mijn diploma aan de Nederlandse kappersacademie behaald en werk sinds september 2013 bij Chiq le Frique. Hiervoor werkte ik bij Changing Faces, kapsalon Tati en First Class Hairstylers gewerkt.

Ik ben een ambitieuze vrouw van 36 jaar die naast mijn werk fulltime moeder is van twee dochters en hou heel erg van mijn vak. Vind veel leuk om te doen en houd van uitdagingen.

Ik haal mijn inspiratie uit videoclips, modebladen en als ik iemand buiten of in de metro zie dan betrap ik mezelf dat ik aan het bedenken ben wat ik eigenlijk met dat kapsel zou willen of kunnen doen. Heb al bij Firstclass Hairstylers al een paar kapsels gemaakt voor het blad Blackhair, en vond dat hartstikke leuk om te doen.