Maandenlang stralend, steiler, pluisvrij en bovenal gezonder haar. Lees verder

Hoe werkt het?

Een revolutionaire haarbehandeling die oorspronkelijk werd ontwikkeld in Brazilië. HydroSpa Keratine Smoothing behandeling doordringt en bindt keratine, tarwe en rijst eiwitten in en op de cuticula laag van de haarschacht. In combinatie met aminozuren, siliconen en anti statische middelen.

We werken bij de HydroSpa Keratine Smoothing Treatment uitsluitend met natuurlijke produkten, dus er worden bij de behandeling geen chemische middelen gebruikt.

Het resultaat

De resultaten zijn simpelweg opmerkelijk; ongelooflijke glans, gladheid, verbeterde kracht en conditie, pluisvrij en vocht ondoorlaatbaar. Het haar is rechtgetrokken voor ongeveer 90% waardoor het veel natuurlijker lijkt dan de chemische straighteners.

Het haar is na de keratine behandeling in betere conditie dan voor de behandeling!

 

 

Prijs

Een complete behandeling kost € 159,00 ( inclusief hairstyling)

Met de vernieuwde HydroSpa Keratine behandeling hoeft de keratine niet meer eerst 48 uur in te werken, het haar wordt meteen gestyled en U ziet meteen het resultaat.

Afhankelijk van het haartype duurt de behandeling 1,5 – 3,5 uur en blijft het resultaat 3 – 5 maanden zichtbaar. Maak nu een afspraak!